Epos Impact 1000-headsets geven je hersenen rust in drukke omgevingen

epos impact 1000
Bron: Epos

Bellen in een drukke kantooromgeving kan mentaal belastend zijn. De nieuwste kantoorheadsets van Epos zijn uitgerust met machine learning om je hersenen minder uit te putten.

Epos kondigt de Impact 1000-reeks van on-ear bluetoothheadsets aan. De Impact 1000-serie is ontworpen om de uitdagingen van een gesprek in een rumoerige kantooromgeving aan te gaan. Deze headset voor kantoorwerkers zorgt ervoor dat alle partijen in een vergadering gefocust kunnen blijven tijdens een gesprek omdat slechts een minimum aan hersenenergie moet worden besteed aan het luisteren en begrijpen van wat er gezegd wordt.

Gun je hersenen rust

Met behulp van hybride adaptieve ANC en adaptieve stemopname, aangedreven door AI en de BrainAdapt-technologie van de fabrikant, kan de hersenvermoeidheid bij alle partijen die deelnemen aan de vergadering worden beperkt. Met behulp van machine learning identificeert de headset welke geluiden in de omgeving van de gebruiker moeten worden onderdrukt en welke geluiden moeten worden versterkt. De headset scant 32.000 keer per seconde de ruimte om storende geluiden te identificeren en te onderdrukken.

Verder zijn de Impact 1000-headsets uitgerust met drievoudige bluetoothconnectiviteit, waarmee je drie apparaten simultaan kan verbinden met de hoofdtelefoon. TalkThrough-functies stellen gebruikers in staat te communiceren met collega’s in dezelfde ruimte zonder de headset te verwijderen. Wil je je toch even afzonderen, kan je met een lichtindicator aangeven dat je liever even niet gestoord wordt.

epos impact 1000
Bron: Epos

Prijs en beschikbaarheid

De Epos Impact 1000-hoofdtelefoons zijn vanaf nu beschikbaar. Afhankelijk van het model liggen de prijzen tussen 269 euro en 469 euro. Bij de headset zit ook een draadloze oplaadstandaard. Dit zijn alle modellen aangekondigd door Epos, prijzen zijn exclusief btw:

  • Impact 1030 (269 euro)
  • Impact 1060 (279 euro)
  • Impact 1061 (329 euro)
  • Impact 1060 ANC (369 euro)
  • Impact 1061 ANC (409 euro)

Dit artikel verscheen origineel op 30/03. Laatst bijgewerkt op 08/06 vanwege de algemene beschikbaarheid van de hoofdtelefoons in België

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home