Epos lanceert instapvriendelijke bekabelde headsets voor op kantoor

Epos lanceert de Impact 700 en Impact 800: Dat zijn twee nieuwe headsets in de Impact-reeks, gericht op gebruikers in callcenters en op kantoor.

Epos introduceert de Impact 700 en de Impact 800. Die vervoegen de eerder gelanceerde Impact 1000 en Impact 5000 in de Impact-line-up. Beide nieuwe headsets zijn bekabeld. De Impact 700 is volgens Epos ontworpen op maat van professionals in contactcentra. De hoofdtelefoon moet comfortabel zijn en heeft drie microfoons aan boord. Het toestel is vanaf april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

De Epos Impact 800 is ondanks het hogere typenummer goedkoper met een startprijs van 125 euro inclusief btw. Deze hoofdtelefoon moet vooral kantoormedewerkers bekoren. Deze hoofdtelefoon heeft actieve geluidsonderdrukking aan boord, de Epos Impact 700 heeft dat niet. Beide nieuwe hoofdtelefoons zijn beschikbaar met optionele Microsoft Teams-certificering.

BrainAdapt

Epos schermt voor alle toestellen in de reeks met BrainAdapt. Dat is een marketingterm die betrekking heeft op onderdrukking van lawaai, comfort en een goede verstaanbaarheid. Uiteraard zou hier ook een beetje AI mee gemoeid zijn. Voor de geluidsonderdrukking zou de hoofdtelefoon constant de ruimte scannen om zo storende geluiden te onderdrukken. Het verschil met ANC in andere hoofdtelefoons lijkt ons op papier echter niet zo wereldschokkend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home