Epos introduceert de Impact 5000T-reeks: draadloze headset voor Microsoft Teams Open Office

Epos lanceert nieuwe headsets op maat van Teams Open Office. De dingen bevatten ANC en moeten een hoge geluidskwaliteit hebben.

Epos lanceert de Impact 5000T-reeks aangekondigd. Die omvat geavanceerde draadloze DECT-headsets, specifiek ontworpen om te voldoen aan de specificaties van Microsoft Teams Open Office. Epos en belooft een uitstekende geluidskwaliteit, ook in rumoerige kantooromgevingen.

De Impact 5000T heeft een geïntegreerde Teams-knop. Daarmee kunnen gebruikers eenvoudig reageren op meldingen in Microsoft Teams met één klik. Bovendien geeft een discreet LED-lampje meldingen van nieuwe berichten, gemiste oproepen en aankomende vergaderingen.

Geen storend geluid

Voor professionals die in drukke kantoren werken, biedt de Impact 5000T heldere gesprekskwaliteit. Dat wordt mogelijk gemaakt door het superbreedbandgeluid en een geavanceerd ruisonderdrukkingssysteem met twee microfoons. Die zogenaamde BrainAdapt-technologie onderdrukt bepaalde storende geluiden extra, maar versterkt andere wanneer dat nodig is. De headset is ook ontworpen voor maximaal comfort en flexibiliteit, met zachte kunstlederen oorkussens, diverse draagopties en een draadloos bereik van maximaal 180 meter.

Beveiliging is een belangrijk aspect van moderne communicatietechnologie. De Impact 5000T komt daarin tegemoet, met features zoals Protected Pairing, 128-bits authenticatie en DECT Security-certificering, die ervoor zorgen dat gesprekken privé en veilig blijven.

De IMPACT 5000T is nu beschikbaar met een adviesprijs vanaf 365 euro voor de modellen met één oorschelp en 474 euro voor de stereoversies. Deze prijzen zijn exclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home