De nieuwe Epos IMPACT 700-lijn is vanaf nu beschikbaar

Epos introduceert de nieuwe IMPACT 700-lijn speciaal ontworpen voor op kantoor met gebruiksvriendelijke audio-oplossingen.  

Audiobedrijf Epos stelt IMPACT 700 voor, een nieuwe lijn dat volgens het bedrijf aan de audionoden van professionals in contactcentra voldoet. De nieuwste toevoeging aan het portfolio is een on-ear, bekabelde USB-headsetreeks. Met het oog op ultiem comfort, ruisonderdrukking en kristalhelder geluid ben je volledig in controle om een kwalitatief telefoongesprek te voeren. Epos biedt daarbovenop een exclusieve verlengde garantie tot drie jaar. De headset is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 149,- euro.

Urenlang comfortabel bellen

Epos heeft bij het ontwerp van zijn nieuwe IMPACT 700-lijn alle noden van medewerkers in een contactcenter afgevinkt. Professionals in een contactcentra voeren dagelijks telefoongespreken met klanten. Het is dus belangrijk om in dergelijk drukke omgeving helder te kunnen communiceren.  

IMPACT 700 biedt passieve ruisonderdrukking met ActiveGard, die luide geluidspieken voorkomt en de naleving van geluidsnormen op de werkplek ondersteunt. Zo wordt het gehoor van gebruikers beschermd tegen langdurige blootstelling aan geluid. Dat langdurige bellen vraagt ook voor een comfortabele headset. Hiervoor maakte Epos de IMPACT 700-headset licht van gewicht, met extra grote en zachte oorkussens die ademen.  

Heldere gesprekken

De meer dan 8.000 parameters in drie beamforming-microfoons controleren geavanceerde algoritmen, die aangedreven worden door de 2e generatie Epos AI, elke 4e milliseconde met ruisonderdrukkende filters. Een helder en natuurlijk geluid is hiervan het resultaat.  

lees ook

Epos introduceert de Impact 5000T-reeks: draadloze headset voor Microsoft Teams Open Office

Verder biedt deze headset gebruiksvriendelijke functies om telefoongesprekken efficiënt te beantwoorden, de microfoon te dempen of het volume te wijzigen op basis van een ergonomisch geplaatste controller. Tot slot signaleert het 360-graden lampje andere gebruikers wanneer je niet gestoord wilt worden.

Epos besteedt met de nieuwe IMPACT 700-lijn aandacht aan de noden van callcentra met gebruiksvriendelijke functies en een ergonomisch design. De nieuwe lijn headsets is vanaf nu verkrijgbaar.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home