DocuSign introduceert CLM-integratie in Slack

contract docusign

DocuSign maakt het mogelijk om de volledige administratie van contracten af te handelen via Slack met een nieuwe integratie voor de zakelijke communicatie-app.

Bij het sluiten en tekenen van handelscontracten komt vaak een hoop touwgetrek kijken. Het document moet langs verschillende stations passeren en meerdere revisierondes ondergaan vooraleer het kan worden ondertekend door beide partijen. DocuSign maakt er zijn missie van om die administratie te vereenvoudigen. Met de nieuwe DocuSign CLM for Slack-integratie speelt het volledige CLM-proces zich voortaan af in Slack.

Efficiënter beheer van contracten

Dankzij deze nieuwe integratie kunnen contracten via Slack zowel intern als extern gedeeld worden met medewerkers en klanten. Die kunnen het contract vervolgens bekijken en hun aantekeningen maken zonder Slack te hoeven verlaten. Documenten digitaal onderteken in Slack was eerder al mogelijk dankzij de DocuSign eSignature-integratie in Slack.

Zo biedt DocuSign CLM for Slack een veel efficiënter alternatief voor het eindeloze heen- en weer mailen van bestanden. De integratie is sinds deze week beschikbaar voor gebruikers van het zakelijke chatplatform. Als je de nieuwste versie van de DocuSign-app hebt geïnstalleerd, schakel je Slack binnen CLM in.

lees ook

Hoe verzend en onderteken je documenten in Word of Microsoft Teams?

Sinds de start van de pandemie zet DocuSign sterk in op het integreren van zijn digitale documentbeheer tools in veelgebruikte communicatieplatformen. DocuSign biedt ook integraties voor Zoom en Workplace by Facebook aan. Een strategie die loont, want met een marktaandeel van 75 procent in de nog relatief jonge eSignature-markt is het bedrijf de onbetwistbare marktleider.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home