Slack AI nu beschikbaar voor alle betalende klanten 

Salesforce Slack AI

Het generatieve AI-platform van Slack is vanaf nu beschikbaar voor alle betalende klanten en krijgt er enkele nieuwe functies bij. 

In februari werd Slack AI uitgerold naar Enterprise-klanten, maar nu brengt Salesforce Slack AI ook naar alle andere betalende klanten met een Business+- of pro-abonnement. Bovendien wordt het AI-gedreven platform versterkt met nieuwe functies waaronder extra taalondersteuning, nieuwe samenvattings- en zoekfuncties. Salesforce rapporteerde op basis van een interne analyse dat klanten tot nu toe gemiddeld 97 minuten per gebruiker per week besparen met behulp van Slack AI.  

Alle betalende klanten

Slack AI is vanaf nu beschikbaar als betaalde add-on voor alle betaalde Slack-abonnementen. Het komt neer op 10 dollar per gebruiker per maand voor Slack Pro- en Business+-abonnementen. Gebruikers met een Enterprise-abonnement konden eerder al gebruikmaken van dit nieuwe platform.  

Nieuwe functies

De uitrol gaat gepaard met enkele nieuwe functies. Zo wordt de taalondersteuning uitgebreid naar het Engels, Spaans en Japans. Daarnaast voegt het bedrijf ook een nieuwe samenvattingsfunctie toe die een dagelijkse ochtendsamenvatting maakt met een overzicht van kanalen die gebruikers naar keuze kunnen toevoegen.  

lees ook

Slack breidt generatieve AI nog meer uit

Verder is er ook een nieuwe mogelijkheid om Slack-inhoud met gespreksvragen te doorzoeken en gepersonaliseerde antwoorden te verkrijgen. Volgens het bedrijf krijgen gebruikers duidelijke en beknopte antwoorden in begrijpelijke taal met directe citaten naar relevante Slack-berichten.  

Volgens een intern onderzoek besparen klanten tot nu toe gemiddeld 97 minuten per gebruiker per week met behulp van Slack AI.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home