Digitaal een handtekening zetten in Zoom mogelijk door integratie DocuSign

digitaal handtekenen

Zoom integreert DocuSign in zijn platform. Digitaal een handtekening zetten binnen het Zoom-platform, wordt daardoor een eitje.

De meeste zaken hebben online een degelijk alternatief gekregen. Digitaal een handtekening zetten daarentegen is meestal nog minder intuïtief. Normaal worden papieren simpelweg ondertekend tijdens de onderhandelingen.

Door de corona was het niet langer mogelijk overal fysiek te verschijnen om een handtekening te zetten en in videovergaderingen zijn de mogelijkheden vaak nog beperkt.  

Zoom lost dat probleem mee op. Het communicatieplatform integreert daarvoor de oplossing van DocuSign. Een gebruiker kan een document onmiddellijk bekijken en digitaal handtekenen tijdens een Zoom-meeting.

“DocuSign eSignature voor Zoom stelt organisaties in staat om onderhandelingen opnieuw vorm te geven met virtuele, persoonlijke ondertekening mogelijkheden die de tijd tot overeenstemming versnellen – en tegelijkertijd vertrouwen en loyaliteit opbouwen”, is te lezen in de aankondiging.

DocuSign beschikbaar

Een document digitaal handtekenen met DocuSign is mogelijk van zodra je de applicatie downloadt in de Zoom App Marketplace. Daarna verschijnt een knopje van DocuSign in iedere videovergadering die je start.

In Teams werd DocuSign eind vorig jaar ook geïntegreerd. Verschillende communicatieplatformen blijven dus naar oplossingen zoeken om een videovergadering zo vlot mogelijk te laten verlopen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home