MSI toont nieuwe desktop en 32-inch 4K-monitor voor creative professionals

MSI Creator P50

De MSI Creator P50 is een compacte desktop met genoeg rekenkracht voor foto- en videobewerking. De MSI Summit MS321UP maakt de set compleet met een groot kleurbereik.

MSI blijft de creative professionals in het vizier houden. Met de aankondiging van de MSI Creator 50P krijgen ze een krachtige pc in een compacte behuizing. Binnenin is er ruimte tot een Intel Core i7 in combinatie met een Nvidia GeForce RTX 3070. De pc heeft een volume van 4,7 liter, wat heel weinig is voor zo’n configuratie.

Binnenin is er ruimte voor een M.2-slot en een traditioneel 2,5 inchslot om opslag te configureren. Het systeem wordt tamelijk barebone geleverd, zodat je nog zelf kan kiezen hoe je het systeem verder configureert. Geheugen past in twee SODIMM-sloten tot maximaal 64 GB.

MSI Summit MS321UP

Naast de compacte desktop-pc voorziet MSI ook een bijpassende monitor. De Summit MS321UP heeft een 32-inch 4K IPS-paneel met een minimalistische schermrand links, rechts en boven het scherm. Het paneel heeft een typische helderheid van 400 cd/m² en draagt het VESA DisplayHDR 600-certificaat. Dit betekent dat het paneel een piekhelderheid van meer dan 600 cd/m² kan weergeven.

MSI Summit MS321UP

Volgens MSI haalt de monitor een sRGB-kleurbereik van 136 procent en een DCI-P3-bereik van 95 procent. Je kan de monitor ophangen aan een VESA 100-compatibele beugel. Achteraan is er ruimte voor 1x DisplayPort (v1.2), 2x HDMI (v2.0b) en USB-C (DisplayPort Alt Mode).

Prijs en beschikbaarheid van de MSI Creator P50 of de MSI Summit MS321UP zijn voorlopig nog niet bekend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home