Microsoft laat tijdelijk nieuwe Outlook-testers toe voor iOS

outlook

Goed nieuws voor iPad- en iPhonegebruikers: Microsoft laat tijdelijk nieuwe testers toe voor zijn Office-apps op iOS. Vorig jaar werden er maar 10.000 testers toegelaten, maar vandaag is er opnieuw ruimte om mee te doen.

Wie graag de nieuwste Office-functionaliteiten wil testen voordat iedereen ermee aan de slag kan, mag zich opnieuw aanmelden. Een jaar geleden liet Microsoft 10.000 testkandidaten toe via Apples TestFlight-systeem, maar die plaatsen werden snel ingevuld. Vermoedelijk heeft Microsoft de database opgekuist en is er nu plaats voor nieuwe testers.

Microsoft maakt voortaan ook gebruik van een nieuw systeem om gebruikers naar TestFlight te krijgen. Je moet nu enkel op een link klikken op een compatibel iOS-toestel om direct naar TestFlight te worden gebracht om de béta-app te installeren. Voordien moesten testers nog hun mailadres delen met Microsoft om deel te kunnen nemen aan de béta.

TestFlight

Vandaag kan je jezelf inschrijven als Office Insider voor de volgende apps: Outlook en OneDrive. Het enige wat je moet doen, is op de links klikken in de onderstaande tweet van Akshay Bakshi, Product Manager Microsoft Office voor macOS en iOS. Je moet jezelf voor elke app apart op de link hieronder klikken.

https://twitter.com/AgentAkki/status/1055850050587258880

We weten echter niet hoelang de béta-inschrijvingen actief blijven. Voorlopig zijn er nog plaatsen vrij; wie twijfelt kan zich nu beter aanmelden voor Microsoft opnieuw de deuren sluit.

Eerder deze maand stelde Microsoft ook nieuwe testplaatsen vrij voor Word, Excel, PowerPoint en OneNote. In bovenstaande tweet werken de links nog steeds, wat betekent dat ze nog naar testers op zoek zijn.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home