Microsoft accepteert tijdelijk opnieuw Office Insiders voor iOS

office ios

Goed nieuws voor iPad- en iPhonegebruikers: Microsoft laat tijdelijk nieuwe testers toe voor zijn Office-apps op iOS. Vorig jaar werden er maar 10.000 testers toegelaten, maar vandaag is er opnieuw ruimte om mee te doen.

Wie graag de nieuwste Office-functionaliteiten wil testen voordat iedereen ermee aan de slag kan, mag zich opnieuw aanmelden. Een jaar geleden liet Microsoft 10.000 testkandidaten toe via Apples Testflight-systeem, maar die plaatsen werden snel ingevuld. Vermoedelijk heeft Microsoft de database opgekuist en is er nu plaats voor nieuwe testers.

Microsoft maakt voortaan ook gebruik van een nieuw systeem om gebruikers naar Testflight te krijgen. Je moet nu enkel op een link klikken op een compatibel iOS-toestel om direct naar Testflight te worden gebracht om de béta-app te installeren. Voordien moesten testers nog hun mailadres delen met Microsoft om deel te kunnen nemen aan de béta.

Direct inschrijven

Vandaag kan je jezelf inschrijven als Office Insider voor de volgende apps: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Het enige wat je moet doen, is op de links klikken in de onderstaande tweet van Akshay Bakshi, Product Manager Microsoft Office voor macOS en iOS. Je moet jezelf voor elke app apart aanmelden.

 

https://twitter.com/AgentAkki/status/1050371156463644672

 

Wie graag de test versies van OneDrive of Outlook wil proberen, moet nog even geduld oefenen. Volgens Bakshi komen die er heel binnenkort aan. Hou Techzine in de gaten wanneer ze publiek zijn.

Wie vandaag al de Windows 10 October 2018 Update heeft geïnstalleerd en de nieuwe plaknotities met cloudfunctie gebruikt, kan best de bétaversie van OneNote installeren. De integratie met Android-gebruikers is vandaag al live, maar iOS moet nog even wachten. Als bétatester kom je sowieso op de eerste plaats om plaknotities over iOS-toestellen te synchroniseren.

We weten echter niet hoelang de béta-inschrijvingen actief blijven. Voorlopig zijn er nog plaatsen vrij; wie twijfelt kan zich nu beter aanmelden voor Microsoft opnieuw de deuren sluit.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home