Logitech introduceert Pebble 2: muis en toetsenbord voor overal

Logitech lanceert de Pebble Mouse 2 M350s-muis en het Pebble Keys 2 K380s-toetsenbord. Beide kleurrijke invoeraparaten zijn erg draagbaar en flixebel.

Logitech introduceert de opvolger van de Pebble-muis en het K380-toetsenbord onder de overkoepelende naam Pebble 2. Pebble 2 bestaat uit twee producten: een nieuwe Mouse M350s-muis en een Keys K380s-toetsenbord. Beide toestellen zijn vervaardigd van gerecycleerd plastic en zijn verkrijgbaar in dezelfde tinten van grijs, wit en roze. Grijs is de milieuvriendelijkste kleur, want die bevat het meeste gerecycleerd plastic (64 procent en 76 procent voor toetsenbord en muis respectievelijk). Wie roze of wit kiest, krijgt slechts 49 procent en 58 procent gerecycleerd materiaal).

Flex

Beide dingen zijn compact en hebben een speels uiterlijk, wat ze interessant maakt voor de thuiswerkplek. Bovendien kan je ze koppelen aan drie verschillende toestellen. Zo zijn ze geschikt voor een snelle flexwerkplek op de keukentafel of in de living, maar net zo goed om mee op verplaatsing te nemen voor een workation of een zakenreis.

Het Pebble 2 K380s-toetsenbord heeft afgeronde toetsen en instelbare Fn-knoppen. Tien functies zijn zo aanpasbaar naar je workflow, als je de bijhorende toepassing tenminste installeert. De Pebble 2 M350s-muis zou volgens Logitech erg stil klikken en is eveneens aanpasbaar. In dit geval kan je extra functies aan het muiswiel toewijzen.

Prijs en beschikbaarheid

Het Pebble Keys K380s-toetsenbord kost 54,99 euro inclusief btw. Voor de Pebble Mouse 2 M350s tel je 29,99 euro neer. Gezien de prijszetting en de ergonomie schatten we de Pebble 2-hardware niet in als de beste keuze voor wie dagelijks een hele werkdag aan hetzelfde bureau zit. De toestellen zijn interessanter voor wie de randapparatuur thuis of op verplaatsing af en toe nodig heeft.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home