HP lanceert Instant Ink voor toners samen met nieuwe laserprinters

HP Instant Ink

HP Instant Ink is nu ook beschikbaar voor laserprinters. De fabrikant lanceert binnenkort nieuwe laserprinters die als eerste compatibel zijn met het optionele printabonnement.

Samen met het nieuwe HP+ aanbod van de printerfabrikant is er nu ook HP Instant Ink voor laserprinters. De nieuwe formule valt samen met de lancering van een aantal nieuwe laserprinters die als eerste compatibel zijn met het printerabonnement. Alle huidige laserprinters die vandaag verkrijgbaar zijn, kan je niet koppelen aan HP Instant Ink.

Allereerst de details van het nieuwe printerabonnement. In vergeleken met de inktvariant ligt de instapdrempel hoger met minimum 50 pagina’s. Anderzijds doe je wel veel meer voordeel dan bij inkt. HP Instant Ink voor toners loopt op tot 1.500 pagina’s per maand aan 25,99 euro. Je kan ook tot 3.000 pagina’s overdragen naar de volgende maand mocht je even iets minder printen. Afhankelijk van je printvolume kan je extra afdrukken bijkopen per blok van 10 tot 50 afdrukken.

HP Instant Ink
De eerste regel toont de prijs per maand voor het abonnement. In de tweede regel zie je de prijs per aantal afdrukken wanneer je boven de maandelijkse limiet gaat. De laatste regel toont het maximum aantal pagina’s dat je kan meepakken naar de volgende maand.

Nieuwe laserprinters

Naast de lancering van Instant Ink voor toners komt HP ook met twee nieuwe reeksen die als eerste compatibel zijn met het optionele printabonnement. De HP LaserJet M209dw is de instapversie die 30 pagina’s per minuut print en onder andere wifi en duplex printen ondersteunt. Enkel de scanfunctie onderbreekt. De adviesprijs bedraagt 209,99 euro, tenzij je voor de HP LaserJet M209dwe gaat. Die kleine letter ‘e’ achteraan duidt op de HP+ variant van de laserprinter en is goedkoper: 149,99 euro. Lees hier wat HP+ exact inhoudt.

HP LaserJet M234sdw

Wie met een laserprinter ook wil scannen, komt bij de HP LaserJet M234-reeks terecht. Die is verkrijgbaar in drie smaken:

  • HP LaserJet M234dw of HP LaserJet M234dwe (HP+): wifi laserprinter (ook ethernet) met scanfunctie, zonder automatische feeder bovenaan. De adviesprijs is 269,99 euro of 189,99 euro voor de HP+ versie.
  • HP LaserJet M234sdn of HP LaserJet M234sdne (HP+): laserprinter (ethernet) met scanfunctie en automatische feeder bovenaan om tot 40 vellen te scannen. De adviesprijs bedraagt 269,99 euro of 189,99 euro voor de HP+ variant.
  • HP LaserJet M234sdw of HP LaserJet M234sdwe (HP+): wifi laserprinter (ook ethernet) met scanfunctie en automatische feeder bovenaan om tot 40 vellen tegelijk te scannen. De adviesprijs bedraagt 299,99 euro of 209,99 euro voor de HP+ versie.

De nieuwe laserprinters worden vanaf midden mei verwacht in de winkel. Alle prijzen in dit artikel zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home