HP titelsponsor van het Ferrari F1-team

Ferrari en HP kondigen vandaag een historisch, meerjarig partnerschap aan. Tijdens de aankomende GP van Miami staat HP voor het eerst op de wagen en kledij.

Zeg voortaan Scuderia Ferrari HP als je de iconische F1-renstal benoemt. HP heeft een meerjarig contract met het team uit Maranello getekend als titelsponsor. Een onderdeel van het partnerschap is de integratie van HP’s producten en diensten, waaronder pc’s en apparaten, conferencing technologie en printmogelijkheden.

De samenwerking met HP moet het F1-team in staat stellen om de trainingsprecisie op te voeren en de strategische besluitvorming te optimaliseren, zowel op als naast het circuit, aldus Ferrari.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Miami (3-5 mei) is er de onthulling van de Scuderia Ferrari HP-kleurstelling. Die zal debuteren in een unieke editie die speciaal is ontworpen voor Miami.

Naast het F1-team van Ferrari geldt de samenwerking ook voor het Scuderia Ferrari Esports team en de Scuderia Ferrari auto bestuurd door Maya Weug in de volledig vrouwelijke F1 Academy-serie.

Het logo van HP zal te zien zijn op de F1-bolide alsook op de teamkleding en de raceoveralls van de rijders Charles Leclerc en Carlos Sainz.

Reacties van HP en Ferrari

“Onze oprichter heeft ons zijn voortdurende wil om vooruitgang te boeken doorgegeven. Hieruit komt onze gedrevenheid om te innoveren op de weg en op het circuit voort, evenals onze toewijding aan een duurzame toekomst, van CO2-neutraliteit tot de opleiding van de jongere generatie,” aldus Benedetto Vigna, CEO van Ferrari.

“In HP hebben we dezelfde waarden gevonden, waardoor het een ideale partner is. We kijken ernaar uit om onze samenwerking te starten en samen nieuwe kansen en uitdagingen aan te gaan.”

“Met technologie, prestaties en uitzonderlijk vakmanschap die de toekomst voeden, is de samenwerking tussen HP en Ferrari een natuurlijke fit”, zegt Enrique Lores, CEO van HP Inc.

“Beide merken zijn gebouwd op rijke historie die de tand des tijds hebben doorstaan. Door deze unieke samenwerking hebben we ook de mogelijkheid om een nieuw publiek te bereiken, zakelijke groei te stimuleren en een blijvende impact te creëren voor onze gezamenlijke klanten en gemeenschappen. Samen zullen we het wereldwijde podium van de racesport benutten om duurzame innovatie te versnellen.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home