Poly Voyager Surround 80 UC zondert je af in luide kantooromgevingen

poly voyager surround U80

Geen ruimte om je even af te zonderen van de drukte op kantoor? De Poly Voyager Surround 80 UC zorgt ervoor dat je overal kan werken.

De InfoComm-beurs, de hoogmis van audiovisuele kantooraccessoires, is volop aan de gang in Orlando en dus mag je je aan veel productaankondigingen verwachten binnen dit segment. Poly mag uiteraard ook niet ontbreken. Om te beginnen lanceert de dochteronderneming van HP de Voyager Surround 80 UC, de eerste hoofdtelefoon van het merk die het ‘Microsoft Teams Open Office’-certificaat mag dragen.

Dat betekent in de praktijk dat de hoofdtelefoon gemaakt is om te gebruiken in een drukke, luide kantooromgeving. De adaptieve ANC zorgt ervoor dat je jezelf wanneer nodig even kan afsluiten van de drukte en ook de microfoon filtert overbodige auditieve prikkels zodat je perfect een oproep kan beantwoorden vanaf je bureau. De hoofdtelefoon heeft ook slimme algoritmen aan boord voor het automatisch beantwoorden van oproepen.

lees ook

Poly Voyager Free 60+ review: draadloze oortjes in een uniek doosje

Poly claimt dat je na een oplaadbeurt tot 21 uur kan bellen. De Poly Voyager Surround 80 is naar verwachting in augustus wereldwijd verkrijgbaar, vanaf 449,95 euro dollar. Prijzen voor de Europese markt zijn nog niet bekend.

Gezien en gehoord

In het hybride kantoor heb je meer nodig dan een goede hoofdtelefoon. Daarom lanceert Poly ook de Studio X52, een alles-in-één videobar met certificaten voor Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. De 4K 20 MP webcam in de bar heeft DirectorAI-technologie aan boord voor automatische kadering. Hiermee worden alle hoeken van de kamer in beeld gebracht om iedereen goed in beeld te brengen. De Poly Studio X52 zal tegen het einde van de zomer verschijnen voor een adviesprijs van 4.300 dollar.

poly studio x52
Poly Studio X52

We vergeten bijna de software te vermelden. Poly rolt binnenkort een grote update uit van het Video OS. In versie 4.1 kan je als beheerder de afmetingen van een vergaderruimte ingeven. De eerder vernoemde DirectorAI blijft dan netjes binnen deze perimeter, waardoor buitenstaanders die langs een glazen wand passeren niet meer per ongeluk de algoritmen in de war kunnen sturen. Poly pakt ook galmen en echo’s aan.  

Poly Lens

De beheertool introduceert tenslotte nog nieuwe opties voor remote device management. IT-professionals kunnen Poly-apparaten op afstand monitoren, problemen oplossen en het beheer van apparaten stroomlijnen via één platform.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home