Poly breidt Microsoft Teams-portfolio uit

poly microsoft teams

Poly voegt nieuwe uitbreidingen toe aan zijn Microsoft Teams-gecertificeerde productlijn, van gloednieuwe producten tot erkende producten die het label toebediend krijgen.

Om het meeste te halen uit videovergaderingen, hebben we het juiste materiaal nodig. Goede software en hardware zijn belangrijk, en idealiter zijn deze ook perfect op elkaar afgestemd. Poly, fabrikant van zakelijke audio- en videoproducten, werkt nauw samen met Microsoft om producten te ontwikkelen die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams en dus een optimale gebruikservaring bieden.

“Omdat vergaderingen tegenwoordig overal plaatsvinden, biedt Poly een groot aantal keuzes aan oplossingen voor Microsoft Teams, zodat gebruikers er op hun best uitzien en duidelijk verstaanbaar zijn in elke vergadering. Met onze oplossingen kunnen klanten van Microsoft Teams eenvoudig elk Poly-apparaat in hun bedrijf beheren en onderhouden, zodat ook externe, hybride en kantoorwerknemers op een solide, gelijkwaardige manier kunnen vergaderen”, zegt Natalia Herrera van Poly.

Bellen met Microsoft Teams

Een vaste telefoon klinkt nostalgisch, maar Poly weet er met de nieuwe CCX 350 een moderne invulling aan te geven. De telefoon is voorzien van een antimicrobiële beschermingslaag voor gebruik in gemeenschappelijke ruimtes. Poly CCX 350 is eenvoudig op te schalen en te customizen om te voldoen aan de noden van verschillende sectoren. De telefoon komt later dit jaar beschikbaar in een draadloze en bekabelde versie.

poly ccx 350
Bron: Poly

De Poly Rove-lijn van draadloze DECT IP-telefoons is nu beschikbaar voor gebruik op Microsoft Teams SIP Gateway. Deze samenwerking breidt het Poly Rove-aanbod uit naar alle werknemers en werkplekken waar in shifts wordt gewerkt, waar veilige, draadloze spraakcommunicatie noodzakelijk is.

Android & Windows

Poly versterkt eveneens zijn portfolio voor Microsoft Teams Rooms op Android-smartphones. De fabrikant rolt in november een software-update die het Microsoft Teams-certificaat zal toevoegen aan enkele van zijn videobars, namelijk de Poly G7500, Studio X70, X50 en X30.

Poly G7500
Poly G7500. Bron: Poly

Windows mag dan natuurlijk niet achterblijven. Poly Studio Kits voor Microsoft Teams Rooms op Windows zijn te gebruiken in vergaderzalen van alle groottes. Deze oplossingen zijn voorzien van de DirectorAI-techologie om de framing op de sprekers te verbeteren. Poly Lens remote management en inzichten stellen klanten in staat om Microsoft Teams Rooms op Windows te beheren, monitoren en onderhouden vanaf het eerste kwartaal van 2023. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home