Poly laat nieuwe bureautelefoons op hybride werkers los

Poly lanceert nieuwe E-series en CCX-bureautelefoons. Het richt zich met de nieuwe toestellen op hybride werkers.

Poly kondigt zes nieuwe bureautelefoons aan. In de Poly Edge E-series verschijnen er vijf: de Poly Edge E220, E320, E350, E450 en E550. De telefoons zijn uitgerust met technologie om achtergrondgeluid te elimineren. Je kan ze via Bluetooth eenvoudig koppelen met een headset.

Poly kiest ervoor om de telefoons uit te rusten met wifi, wat installatie in het thuiskantoor moet vergemakkelijken. Daar is immers niet altijd ethernet beschikbaar. Wanneer je de telefoon voor het eerst opzet, verschijnt meteen het juiste instellingenscherm om de draadloze verbinding tot stand te brengen.

Via een app en NFC kan je bovendien snel de hardware koppelen en gebruiken alsof het je eigen toestel is. Dat is dan weer handig voor organisaties met flexplekken.

Het zesde nieuwe toestel is de CCX 505. Dat uitgebreidere toestel heeft een 5 inch-scherm en wordt aangedreven door Android, al gaat het met Android 9 om een oude versie. Het toestel heeft wifi en werkt netjes samen met andere Poly-headset. USB-A en USB-C-poorten laten je toe om eender welke headset aan te sluiten.

Alle nieuwe telefoons zijn per direct beschikbaar. Poly communiceert geen adviesprijzen samen met de lancering.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home