Motorola tovert ThinkPhone om tot Windows 365-pc

motorola thinkphone windows 365

Dankzij een volledig geïntegreerde ondersteuning van Windows 365 kan je de Motorola Thinkphone als Windows-laptop gebruiken. Alles wat je nog nodig hebt, is een scherm.

De Motorola Thinkphone is vanaf nu in staat om Windows 365 te draaien, de cloudversie van het besturingssysteem. Het toestel ontpopt zich zo verder als een draagbare laptop die in je broekzak past. Met een simpele USB-C-kabel kan je de Microsoft 365-applicaties streamen naar een groter scherm. Een laptop hoeft er helemaal niet meer bij aan te pas te komen.

De integratie van Windows 365 zet het zakelijke DNA van de Thinkphone extra in de verf. Het toestel moet het beste wat moederbedrijf Lenovo en Motorola te bieden hebben, combineren in één toestel. De focus ligt dan ook vooral op productiviteit en zakelijke toepassingen.

lees ook

ThinkPhone van Motorola review: maakt het Think-label een toestel ook zakelijk?

Het Ready For-platform zorgde voor synergie tussen de Thinkphone en de laptop, Windows 365 stelt je in staat om je laptop thuis te laten. Motorola wil op deze IT-afdelingen in staat stellen om de traditionele werkopstelling te herzien en de totale kosten te verlagen, leest het persbericht.

Roger Roger

Wie hybride werken zegt, zegt Microsoft Teams. Motorola kondigt ook een ‘Walkie Talkie’-functie voor de mobiele Teams-applicatie aan. Hiermee beantwoord je een Teams-oproep als ware het een gewoon telefoongesprek. De Windows 365-ondersteuning en de Walkie Talkie-functie zijn in de komende weken beschikbaar voor de ThinkPhone.

De Motorola ThinkPhone, of de ThinkPhone van Motorola zoals de fabrikant verkiest, is sinds begin 2023 beschikbaar. Wat we van het toestel vinden, kan je lezen in onze uitgebreide review.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home