Cegeka focust op groei Microsoft Dynamics met nieuwe entiteit

Cegeka Business Solutions

cegeka

De Europese IT-groep Cegeka stopt alle Microsoft Dynamics 365-activiteiten voortaan in een nieuwe entiteit onder de noemer Cegeka Business Solutions. Met deze aanpak wil Cegeka uitgroeien tot een top 5 Microsoft Business Partner in Europa.

Het nieuwe Cegeka Business Solutions omvat de voormalige Cegeka Solutions Business Line binnen de IT-groep en cegeka-dsa. Volgens Stijn Bijnens, CEO van Cegeka, hebben beide organisaties 100 procent focus op Microsoft Dynamics 365 business-oplossingen. “Ze delen dezelfde kennisgebieden en leveren dezelfde toegevoegde waarde; het digitaliseren van de missiekritische processen van klanten op basis van Microsoft Dynamics 365.”

De nieuwe entiteit zal worden geleid door CEO Anton Vreugdenhil en COO Arno Visser.

Nieuwe wendbare onderneming

Cegeka Business Solutions bundelt de krachten van ruim 550 medewerkers verspreid over België, Nederland, Oostenrijk en Italië. Naast diensten wil de entiteit ook extra waarde toevoegen door eigen oplossingen te ontwikkelen. “Als nieuwe onderneming zijn we ook meer wendbaar om de groei zelfstandig te realiseren, zowel autonoom als door middel van acquisities”, zegt Vreugdenhil.

Het vernieuwde Cegeka Business Solutions blijft opereren onder de vleugels van de Cegeka Group.

lees ook

Cegeka en Citymesh ontpoppen zich samen tot vierde nationale telecomoperator

Eerder vorig jaar nam Cegeka nog het Waalse Gridmax en Nederlandse Finavista over. Samen met Citymesh wil het ook in België een volwaardige vierde speler worden in de Belgische telecommarkt dankzij de 5G-licentie van Citymesh en een gedeelde 4G-licentie. De focus ligt initieel op industriële toepassingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home