Nvidia AI Enterprise voegt ondersteuning toe voor workloads in containers

NVIDIA AI Enterprise

In een nieuwe update kan je voortaan Nvidia AI Enterprise gebruiken om AI-versnelde workloads te draaien binnen vSphere in zowel Kubernetes-containers als virtuele machines.

Vorig jaar lanceerde Nvidia met AI Enterprise een suite van tools om AI-workloads te virtualiseren op gecertificeerde systemen. De suite omvat een set van tools en frameworks gebouwd om AI-workloads te bolwerken. Dergelijke software vereiste doorgaans gespecialiseerde hardware gericht op de AI-workloads: een vervelende horde voor mainstream-organisaties die niet noodzakelijk willen investeren in dergelijke systemen. Met Nvidia AI Enterprise moeten de software en workloads ook op meer klassieke servers draaien.

Nvidia AI Enterprise draait sinds de start op VMware vSphere. Om de virtualisatie van AI-workloads op meer klassieke hardware mogelijk te maken. De onderliggende systemen in kwestie moeten wel gecertificeerd zijn door Nvidia zelf.

Sinds de lancering was volgens Nvidia vraag nummer één compatibiliteit met VMware Tanzu voor Kubernetes-containers. In de nieuwste update, Nvidia AI Enterprise 1.1, kan je voortaan AI uitrollen in zowel containers als virtuele machines binnen een vSphere-omgeving. Klanten krijgen een geïntegreerde, complete stack van gecontaineriseerde hardware en software dat volledig door AI wordt beheerd en geoptimaliseerd.

VMware vSphere met Tanzu-ondersteuning wordt binnenkort ook uitgerold binnen Nvidia LaunchPad zodat klanten nieuwe AI-jobs kunnen testen en prototypen, volledig gratis. Deze omgeving is belangrijk voor Nvidia omdat het de drempel verlaagt om AI-workloads te proberen en om het nieuwe platform te proeven.

lees ook

Virtualiseer AI-workloads met VMware via Nvidia AI Enterprise

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home