OpenAI lanceert ChatGPT-abonnement voor kleine teams 

OpenAI komt met een nieuw abonnement voor kleine teams genaamd ChatGPT Team. Het biedt toegang tot de nieuwste modellen van OpenAI aan een lagere prijs dan ChatGPT Enterprise. 

Het nieuwe abonnement van OpenAI voor ChatGPT is speciaal gericht op kleine teams tot 149 personen. Het biedt een werkruimte voor gebruikers en omvat de nieuwste modellen van ChatGPT. Dit abonnement is een stuk goedkoper dan ChatGPT Enterprise, met 30 dollar per gebruiker per maand, in vergelijking met 60 dollar per gebruiker per maand.  

Toegang tot nieuwste OpenAI-modellen

ChatGPT Team geeft gebruikers toegang tot alle nieuwste modellen van OpenAI namelijk, GPT-4, GPT-4 met Vision en DALL-E 3. Met dit nieuwe abonnement kunnen mensen binnen een team GPT’s bouwen en delen, zonder enige codeerervaring. Het abonnement is zelfbedieningsgericht en omvat beheerderstools voor teambeheer. 

lees ook

OpenAI opent ‘GPT-winkel’ voor huisgemaakte GPT’s

Een ander voordeel van dit abonnement volgens OpenAI, is dat het niet-gespecificeerde nieuwe functies en verbeteringen zal krijgen, en dat de modellen zichzelf niet trainen op basis van interne gesprekken of teamgegevens die dus confidentieel blijven.

Goedkoper alternatief voor ChatGPT Enterprise

Het Team-abonnement heeft een prijskaartje van 30 dollar per gebruiker per maand, of 25 dollar per gebruiker per maand bij een jaarlijkse facturatie. Dit ligt een stuk hoger dan de prijs voor het individuele premium abonnement van OpenAI namelijk ChatGPT Plus met 20 dollar per maand. Maar voor kleinere teams is het Team abonnement een interessante piste aangezien ChatGPT Enterprise, bij een minimum van 150 gebruikers, 60 dollar per gebruiker per maand kost.  

Voor kleinere en middelgrote klanten is deze teamgerichte ChatGPT-functie een interessant alternatief. Op die manier genieten ze toch van de voordelen van de nieuwste ChatGPT-functies zonder de hoofdprijs van een Enterprise abonnement te moeten betalen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home