Adobe werkt aan nauwere integratie van PDF’s en digitale handtekeningen in Microsoft 365

Adobe Microsoft

Adobe wil in de toekomst nauwer samenwerken met Microsoft nu hybride werken bij vele organisaties de norm wordt of vandaag al is.

In de nieuwe samenwerking tussen Adobe en Microsoft willen beide partijen hun productiviteitstools beter integreren. Zo wil Microsoft beter Adobe-software integreren in het Office-pakket en binnen Microsoft 365. Denk daarbij aan zaken als PDF, digitale handtekeningen en automatisering van documenten.

Jared Spataro, corporate vice president bij Microsoft, benadrukt het belang van de samenwerking. “We breiden onze samenwerking met Adobe uit om de productiviteitsparadox op te lossen rond digitaal leven en werken, om ze zo creatief, samenwerkend en efficiënt mogelijk te maken. Miljoenen klanten die zowel Microsoft als Adobe in huis hebben, krijgen eenvoudige toegang tot de beste digitale documentervaring waar ze ook maar zijn.”

De volledige aankondiging kan je hier nalezen. Microsoft werkt al langer met Adobe samen. Zo is Adobe Sign de voorkeursoptie voor digitale handtekeningen binnen onder andere Microsoft Teams en Dynamics.

lees ook

Adobe Creative Cloud lanceert bèta van webversie die ook zonder licentie toegankelijk is

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home