Samsung lanceert prijsbewuste 24-inchmonitor met ingebouwde webcam

Samsung Webcam Monitor S4 (S40VA)

De Samsung 24 inch Webcam Monitor S4 (S40VA) heeft een ingebouwde webcam, luidsprekers en microfoon om thuiswerk eenvoudiger te maken.

Een webcam is vandaag vaak verplichte kost voor thuiswerk om in contact te blijven met werknemers. Je kan die van je laptop gebruiken of een aparte USB-webcam, of je koopt een monitor met een geïntegreerde webcam. De Samsung Webcam Monitor S4 (S40VA) valt in die laatste categorie.

Het 24 inch (75 Hz) Full HD-scherm heeft bovenaan ruimte voor een 2 megapixel Full HD-webcam met microfoon en infraroodcamera. Die laatste biedt de mogelijkheid om Windows Hello te configureren om via gezichtsherkenning in Windows en andere toepassingen in te loggen. Je kan de camera verbergen en terug boven halen door het balkje bovenaan in en uit te klikken.

Om ergonomisch te werken, kan je de monitor in hoogte verstellen, draaien en kantelen. Er zitten speakers in het apparaat en je kan de monitor ook op een VESA-compatibele beugel installeren. Aansluitingen achteraan: 1x HDMI (v1.4), 1x DisplayPort (v1.2), 1x VGA en 2x USB 3.0

De Samsung Webcam Monitor S4 (S40VA) is vanaf eind september verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 289 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home