Deze Samsung-toestellen mogen Galaxy AI verwachten

Samsung Galaxy AI

Samsung rolt Galaxy AI vanaf 28 maart uit naar meer smartphones en tablets. Onder meer de S23, Z Fold 5 en Tab S9 behoren tot de gelukkigen.

AI is het trefwoord dat Samsungs nieuwste Galaxy S24-smartphonelijn samenvat. Samsung heeft dit jaar gekozen voor een eerder bescheiden hardware-upgrade, maar voegt heel wat nieuws toe op softwarevlak. Onder de noemer Galaxy AI komen de S24-toestellen met interessante AI-functies.

lees ook

Samsung Galaxy S24 Ultra review: alleen het beste is goed genoeg

Samsung had eerder al laten weten dat Galaxy AI niet exclusief zou blijven voor de nieuwste vlaggenschipmodellen, maar wel binnen een select clubje van high-end toestellen blijft. Op 28 maart zal de AI-assistent via een softwareupdate voor het OneUI-besturingssysteem, versie 6.1, naar meer toestellen uitrollen. Dit is de lijst met Samsung-toestellen die Galaxy AI mogen verwachten:

  • S23-serie: S23, S23 Plus en S23 Ultra
  • S23 ‘FE’
  • Z Fold 5
  • Z Flip 5
  • Tab S9-serie: Tab S9, Tab S9 Plus en Tab S9 Ultra

Staat jouw toestel niet tussen de lijst? Dan lijk je niet al te veel hoop te moeten koesteren. Met Galaxy AI kan je onder meer foto’s bewerken, berichten door AI laten herschrijven en de nieuwe Google-functie ‘Circle to Search’ gebruiken. De mogelijkheden van Galaxy AI bespreken we uitgebreid in deze blog. Nog niet alle functies, waaronder de vertaalfuncties, zijn al beschikbaar in het Nederlands. Met toekomstige updates zal de talenkennis van Galaxy AI verder uitbreiden.


Dit artikel verscheen origineel op 22 februari. De tekst kreeg een update met de recentste informatie over de uitrol van Galaxy AI.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home