HP lanceert nieuwe Color LaserJet-printers die thuis of op kantoor kunnen staan

hp printer

HP stelt nieuwe laserprinters binnen het Color LaserJet-gamma voor met modellen voor kmo’s en grote bedrijven. De printers moeten aansluiten op de printbehoeften van hybride werknemers en zetten in op duurzaamheid.

De printer blijft vandaag de dag een belangrijk kantoorinstrument. Bijna vier op de vijf werknemers heeft een printer thuis staan en niet kunnen printen wordt als een ergernis beschouwd. Werkgevers moeten hier meer op inspelen en werknemers ook thuis van printoplossingen voorzien, vindt HP en daartoe kondigt de printerfabrikant een nieuwe reeks Color LaserJet-printers aan.

lees ook

HP LaserJet Pro MFP 3102fdwe review: korting, maar met een addertje

HP kent zijn trends en naast hybride werken verwijst het persbericht ook naar een andere maatschappelijke trend: duurzaamheid. Hoewel printers per definitie bijdragen aan meer papier in de wereld, zullen papieren documenten ook niet van dag op dag volledig verdwenen zijn. De TerraJet-tonertechnologie reduceert het energieverbruik tijdens het printen met 27 procent.  

Voor klein en groot

Er is voor elks wat wils in het nieuwe printerassortiment van HP. Color LaserJet 4202 en 4302 zijn ontworpen voor kmo’s. Naast energiezuiniger printen deze printers ook tot 25 procent sneller. Het HP Smart Admin Dashboard, een all-in-one printerbeheeroplossing, biedt inzicht in alle verbonden printers vanuit één omgeving en HP plakt ook het Wolf Security-label op de printer.

Met de Color LaserJet Enterprise 5000, 6000, X500 en X600 richt HP zich dan weer eerder tot grote bedrijven, of kleine bedrijven die een schaalbare oplossing zoeken. Deze modellen zijn als eerste in de sector voorzien van configureerbare papierverwerking. De printer ondersteunt ook digitale bewerkingsopties voor highlighten, redigeren en markeren zonder pc en HP EveryPage beschikt over auto-recovery om verkeerde invoer te verminderen, zodat geen blad papier verloren gaat. De wolf van HP waakt eveneens over deze printer.

De HP Color LaserJet 4202 en 4302 zijn per direct beschikbaar. De 4202 is vanaf 360,58 euro verkrijgbaar, de 4302 vanaf 460,50 (prijzen excl. btw). Prijzen voor de Enterprise-modellen zijn nog niet bekend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home