Dynabook stelt blauwe Portégé X40-K met nieuwste Intelprocessors voor

Dynabook lanceert een nieuwe telg in zijn zakelijke premiumsegment van 14 inch-laptops: de Portégé X40-K. Die heeft de recentste processors van Intel aan boord.

Dynabook (het vroegere Toshiba) introduceert de Dynabook Portégé X40-K. Dat is een nieuwe 14 inch-laptop in het zakelijke premiumsegment van de fabrikant. Met het toestel probeert Dynabook een elegante maar praktische laptop af te leveren. Met een dikte van 17,9 mm en een gewicht van 1,49 kg is deze laptop licht, maar zeker niet de slankste in het premiumsegment. Een opvallende blauwe kleur moet voor extra stijlpunten zorgen.

Specificaties

Langs de buitenkant maakt Dynabook geen compromissen wat de aansluitingen betreft. Je krijgt twee USB-C/Thunderbolt 4-poorten, extra USB A-aansluitingen, een ethernetpoort, een volwaardige HDMI 2.0-aansluiting en een sleuf voor een microSD-kaart. In zijn aankondiging spreekt Dynabook van dunne schermranden, maar afgaande op de afbeelding telt de laptopbouwer de onderste rand niet mee.

Binnenin vinden we Intel-processors van de twaalfde Core-generatie. Dynabook biedt configuraties met Core i5 en Core i7 aan, met en zonder vPro. RAM-geheugen kan je configureren tot en met 64 GB DDR4 en de interne opslag bedraagt maximaal 1 TB, afkomstig van een PCIe 4.0-SSD. De laptop is beschikbaar met en zonder aanraakscherm.

lees ook

Dynabook Tecra A40-J review: doordacht, maar niet vrij van frustraties

Beschikbaarheid

Dynabook wijst nog op de MIL STD 810H-tests die de laptop heeft ondergaan, samen met het morsbestendige toetsenbord. Het toestel is Windows Hello-compatibel. De laptopbouwer communiceert nog geen europrijs of beschikbaarheid, maar we weten al wel dat de basisconfiguratie van de Portégé X40-K voor 1.350 dollar in de winkel zal liggen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home