Appian brengt vernieuwd low-code platform uit

Appian lanceert een nieuwe versie van zijn low-code platform. Door de integratie van Appian Portals kunnen Appian-applicaties ook externe gebruikers bereiken. Het nieuwe platform is onmiddellijk beschikbaar.

Belangrijkste vernieuwing in het platform is Appian Portals. Ontwerpers kunnen er mee aan de slag om externe websites en portals te bouwen en beheren, die data uit Appian-applicaties kunnen vastleggen en toegankelijk maken. Dat gebeurt natuurlijk altijd met low-code ontwikkeling, waar Appian bekend om staat. Appian Portals moet vooral voordelen opleveren op vlak van snelheid en bedrijven in staat stellen hun dienstverlening te optimaliseren.

Andere nieuwigheden

Naast de komst van Appian Portals, vindt ook Appian Process Mining zijn weg naar het nieuwe platform. Om dat gerealiseerd te krijgen, zal de overname van process mining-specialist Lana Labs in de zomer van 2021 handig van pas zijn gekomen.

Appian Process Mining stelt gebruikers in staat om bedrijfsprocessen te analyseren, monitoren en verbeteren. Doordat alles low-code ingericht is, kan iemand zonder uitgebreide technische kennis ook aan de slag.

Een plug-in vult deze module aan. Gebruikers moeten er automatisch procesdata uit Appian mee kunnen transformeren en importeren in Appian Process Mining.

Tot slot zet Appian een nieuwe beveiliging op de applicaties. Volgens het bedrijf is er daardoor geen nood meer aan experts om de beveiliging te configureren en te onderhouden. Ontwikkelaars kunnen zelf beveiligingsregels instellen op de toegang tot records te beperken tot wie zij zelf willen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home