Dynatrace automatiseert met nieuwe technologie workflows binnen de cloud

Dynatrace

Onder de noemer AutomationEngine lanceert Dynatrace een low-code toolset met AI-functionaliteit die organisaties helpt efficiënter binnen één of meerdere clouds te werken.

Dynatrace AutomationEngine is ontworpen om antwoordgestuurde automatisering te leveren die organisaties helpt efficiënter, sneller en veiliger te werken om bedrijfsresultaten te garanderen. De fabrikant mikt op toepassingen zoals geautomatiseerd herstel en progressieve levering om software continu te evalueren aan de hand van specifieke meetbare service level objectives (SLO’s).

De low-code toolset kan de toekomstige behoeften aan cloudinfrastructuur en computerresources voorspellen en provisioning automatiseren. Dynatrace AutomationEngine routeert ook automatisch kwetsbaarheden naar de juiste mensen om het aantal valse meldingen reduceren.

Het platform maakt gebruik van causale AI die nauwkeurige en verklaarbare antwoorden geeft die Dynatrace kan vertrouwen. Bernd Greifeneder, CTO en oprichter van Dynatrace: “Het combineren van nauwkeurige AI-antwoorden van observaties, beveiliging en bedrijfsdata uit productieomgevingen met automatisering zorgt voor een feedbacklus die de automatisering intelligenter en waardevoller maakt.”

“Nu kunnen de verantwoordelijke teams deze antwoordgestuurde automatisering uitbreiden naar een vrijwel onbeperkt aantal use-cases.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home