Twitter laat betalende gebruikers toe om video’s van twee uur te uploaden

twitter tweetdeck kapot

Betalende gebruikers kunnen vanaf nu videocontent van maar liefst twee uur lang uploaden en posten.

Een nieuwe dag, een nieuwe aanpassing bij Twitter. We zijn het intussen wel gewend. Het platform laat betalende abonnees nu toe om video’s te uploaden en posten tot een lengte van de volle twee uur. Dat is een verdubbeling van de vorige tijdslimiet.

Extra aanpassingen

Naast het verdubbelen van de lengte voor filmpjes (of gewoon, films) paste Twitter ook zijn Blue-pagina aan wat betreft de mogelijke grootte voor videobestanden; die wordt maar liefst verviervoudigd en gaat van 2 GB naar 8 GB.

Voorheen was het enkel mogelijk om langere video’s te posten via desktop, maar dat is nu uitgebreid naar de iOS-app. Ondanks deze aanpassingen blijft de kwaliteit van de uploads gewoon 1080p.

lees ook

Deel van Twitter broncode gelekt, Elon Musk verdenkt sabotage

Elon Musk gaf eerder al aan dat hij misschien wel de concurrentie wil aangaan met platformen zoals YouTube en hij lijkt het te menen. De aanstelling van nieuwe CEO Linda Yaccarino gaat daar ongetwijfeld niets aan veranderen.

Vorige maand nog kocht Twitter nog 10.000 GPU’s om een eigen AI te trainen. Het project zou nog in de beginfase zitten. Met de GPU’s heeft Twitter in ieder geval hardware in huis waarmee het een large language model (LLM) zoals GPT-4 kan trainen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home