X belooft meer exposure met twee nieuwe abonnementen

Het sociale mediaplatform X, tot voor kort gekend als Twitter, heeft twee nieuwe betaalformules. Beide abonnementen nestelen zich aan weerszijden van het al bestaande Premium.

Er zijn twee nieuwe abonnementen bij X. Eentje onder Premium, Basic en eentje erboven, Premium Plus. Het prijsverschil tussen beide formules is dan ook navenant.

Premium Plus

Premium Plus is nu het duurste abonnement van X. Het platform belooft geen ads meer in zowel de Voor jou-feed, als in Volgend en volledige toegang tot de creatieve tools. De belangrijkste troef is echter dat abonnees een grotere boost in antwoorden krijgen tegenover niet geverifieerde gebruikers of zelfs Premium-leden.

In België kost Premium Plus 203,28 euro per jaar of 19,36 euro per maand. Ter vergelijking, voor Premium betaal je jaarlijks 168 euro of maandelijks 16 euro.

lees ook

X is uit op je biometrische én persoonlijke gegevens

Basic

Voor wie gewoon al een keertje wil proeven van de betaalde X-troeven is er nu ook een Basic-formule. Die kost 3 US dollar per maand en daarvan kan je gebruik maken als je registreert via de webversie van X. Wat de Belgische of Europese prijs is, wordt nog niet vermeld. Bij het aanmaken van een nieuw account kregen we ook de optie niet om in te schrijven op Basic.

Onlangs lanceerde X in twee landen al een standaard betaalmodel voor gewone gebruikers, zonder voordelen. Er is geregeld ook X-nieuws over nieuwe functies. Het meest recente was de bevestiging van de mogelijkheid tot audio- en videogesprekken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home