Orange verhoogt prijzen van mobiele en vaste abonnementen

orange

Klanten van Orange zullen vanaf 15 januari een beetje meer betalen voor hun abonnement. De operator voert een prijsstijging voor mobiele, vaste en gecombineerde bundels.

Orange Belgium ziet zich door de huidige economische situatie genoodzaakt de tarieven voor mobiele en vaste telecomdiensten aan te passen, verklaart de operator. Ter compensatie verhoogt Orange de datavolumes voor mobiele abonnementen mee, en kunnen klanten met een multikaart of een Love-pakket genieten van een hogere korting.

Het goedkoopste standaardtarief Go Light zal vanaf nu 12 euro per maand kosten en 4 GB bevatten. Een Go Extreme-abonnement stijgt van 43 naar 47 euro per maand, maar het datavolume verviervoudigt van 70 GB naar 300 GB. Onderstaande afbeelding toont een overzicht van de nieuwe tarieven voor mobiele abonnementen.

orange mobiel abonnement
Bron: Orange

Vaste internet stijgt mee

Prijsstijgingen zijn ook merkbaar bij de vaste internetpakketten van Orange. Internet Home stijgt van 42 naar 46 euro per maand, Internet Love wordt eveneens vier euro per maand duurder (40 euro). Niet verrassend heeft dit ook een impact op klanten met een combiabonnement.

Love Duo-pakketten kosten voortaan tussen de 50 euro en 73 euro per maand. Wie nog televisie aan het Love-abonnement toevoegt, betaalt daar 69 tot 92 euro voor. Zie opnieuw onderstaande afbeelding voor een volledig overzicht.

orange prijzen combi
Bron: Orange

De nieuwe tarieven gaan in vanaf 15 januari 2023. Orange zal deze automatisch doorvoeren op je eerstvolgende factuur na die datum. De laatste prijsstijging dateerde nog maar van 1 juni, ook toen was de huidige economische situatie de boosdoener.

Voor meer informatie over wat er concreet voor jouw abonnement verandert of om te vergelijken of er met de huidige prijzen misschien interessantere formules zijn, kan je op deze pagina terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home