Modis België levert 1.200 IT’ers aan Europese Commissie

europese informatici

Modis België gaat 1.200 informatici leveren aan instellingen van de Europese Commissie. Het gaat om een vierjarig contract met een waarde van 500 miljoen euro.

Modis werd op basis van een openbare aanbesteding geselecteerd. Het gaat volgens de IT-dienstenleverancier over “de grootste raamovereenkomst die binnen de EU-instellingen ooit is gesloten voor IT-diensten.”

Het bedrijf, met Belgische vestigingen in Groot-Bijgaarden en Kontich, zal 1.200 IT-profielen aanleveren voor de Europese Commissie en een aantal Europese agentschappen. Het gaat onder meer om business-analisten, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars.

Modis is onderdeel van de internationale Adecco-groep en stelt momenteel zo’n 10.000 informatici te werk in Europa. Onder meer IBM, Ericsson, HP en Telenet, maar ook de Vlaamse overheid doen beroep op de diensten van het bedrijf.

“De troef van Modis is dat het kan inspelen op de schaarste aan IT’ers op de Belgische arbeidsmarkt door een beroep te doen op zijn andere vestigingen over heel Europa”, klinkt het bij Modis België.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home