Microsoft Outlook ondervindt wereldwijde panne (update)

Microsoft
-

Microsoft Outlook ligt eruit voor gebruikers wereldwijd. Zowel de webversie als de desktopcliënt worden getroffen. Microsoft werkt aan een oplossing.

Outlook is momenteel onbeschikbaar voor gebruikers wereldwijd. Outlook on the web werkt niet naar behoren, net als Outlook.com. Ook via mobiele applicaties of de desktoptoepassing is de maildienst van Microsoft onbeschikbaar. Het lijkt er op dat niet iedereen getroffen is, maar problemen zich voordoen bij klanten zonder geografisch onderscheid. Microsoft dacht aanvankelijk dat de moeilijkheden in India ontstonden, maar komt daar nu op terug.

Veel informatie is niet beschikbaar. Professionele klanten kunnen het probleem via het admin center opvolgen onder EX22308. Microsoft geeft aan dat het problemen met de Exchange Online-protocollen onderzoekt en kijkt daarbij naar recente wijzigingen die het zelf doorvoerde. De impact op jouw Outlook-omgeving kan doorheen de dag wijzigen, laat Microsoft weten. Het ziet er naar uit dat ook consumenten hinder ondervinden. Op het moment van het schrijven is de panne nog aan de gang.

Update 14u: de problemen zijn intussen verholpen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home