Brother lanceert nieuwe reeks mobiele thermische printers met RJ-3200

Brother introduceert de RJ-3200-reeks van thermische printers. Die bestaat uit twee mobiele toestellen om op locatie etiketten en tickets te printen.

Printerspecialist Brother introduceert de RJ-3230BL en de RJ3250WBL in de gloednieuwe RJ-3200-reeks. De toestellen vervangen hun voorgangers RJ-3050 en RJ-3150 maar behouden het gebruiksvriendelijke design. Brother voorziet de nieuwe printers van extra en verbeterde functies zodat gebruikers efficiënter labels kunnen afdrukken.

Specificaties

De RJ-3250WBL heeft een printsnelheid tot 127 mm per seconde (5 ips) en zowel Bluetooth- als wifi-connectiviteit. De RJ-3230BL is even snel maar moet het zonder wifi stellen. De robuuste vormgeving geeft beide toestellen een valbescherming tot twee meter hoog. Beide printers hebben een resolutie van 203 dpi.

lees ook

Brother België bestaat 50 jaar: een nostalgische blik op het verleden en wat brengt de toekomst?

Brother mikt op een breed gamma van gebruiksscenario’s, van etikettering en prijsaanduiding in winkelschappen over click & collect tot het genereren van offertes en facturen. De toestellen zijn dan ook op maat van klanten in de detailhandel of buitendienstmedewerkers.

Brother merkt nog op dat inzake beheer het eenvoudig is om de toestellen ‘s nachts op te laten en meteen van updates te voorzien, waardoor er minder uitval van de toestellen is overdag. De RJ-3230BL kost 781,82 euro exclusief btw en de RJ3250WBL gaat voor 884,3 euro exclusief btw over de toonbank.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home