Brother lanceert vier nieuwe A3-inkjetprinters voor kmo’s

Brother A3-printer
De MFC-J6955DW uit het nieuwe gamma van Brother.

Brother lanceert vier nieuwe kleureninkjetprinters onder het A3 business inkjetgamma. De modellen zijn allemaal voorzien van nieuwe printkoptechnologie, die het aantal mogelijke afdrukken aanzienlijk verhoogt.   

Brother brengt vier nieuwe A3-inkjetprinters op de markt: HL-J6010DW (455,98 € incl. btw), MFC-J5955DW (515,98 € incl. btw), MFC-J6955DW (625,97 € incl. btw) en MFC-J6957DW (761,97 € incl. btw). Zoals de naam van het gamma aangeeft, kunnen de printers tot A3-formaat afdrukken.

De printers zijn ontworpen om kmo’s te bedienen die werken met Managed Print Service. De dienst zorgt ervoor dat printers altijd voorzien zijn van inkt en degelijk onderhouden worden. Kmo’s moeten door de dienst steeds een bruikbare printer tot hun beschikking hebben.

Nieuwe printkoptechnologie

De nieuwe modellen zijn uitgerust met MAXIDRIVE, nieuwe printkoptechnologie van Brother. “De gepatenteerde MAXIDRIVE-printchip van Brother maakt gebruik van een uniek dubbel transformerend piëzo-elektrisch systeem dat inkt met hoog vermogen uitstoot. De chip werkt door in een kortere tijd de juiste hoeveelheid inkt te injecteren, wat resulteert in de snelste printsnelheid van Brother ooit. De chip maakt de inkjetprinters duurzamer, waardoor tot 200% meer afdrukken mogelijk zijn en gebruikers over een milieubewust apparaat met hoge prestaties beschikken”, verklaart Yoshitsugu Morita, Executive Engineer bij Brother Industries.

Volgens Brother zijn de printers verder milieuvriendelijk, doordat ze gekenmerkt worden door een laag stroomverbruik en lage emissies. De vier modellen zijn beschikbaar sinds 1 maart 2022.

lees ook

Brother: “Printvolume vandaag herstelt zich naar niveau vóór covid-19, mono groeit het hardst”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home