Ook Cisco zet samenwerking met Nvidia in de verf met referentiedesigns

Cisco

Cisco stelt samen met Nvidia enkele referentie-designs voor die de uitrol van AI-clusters moeten ondersteunen. De samenwerking tussen de twee gaat ook verder, met GPU’s in Cisco-servers en software-ondersteuning.

Geen technologie-event lijkt die naam waardig dezer dagen als er geen momentje is voorzien om Nvidia in de bloemetjes te zetten. Zo is het ook bij Cisco Live in Amsterdam, waar de netwerkspecialist enkele gezamenlijke oplossingen met Nvidia in de verf zet met betrekking op – hoe kan het ook anders- AI en ML.

Zo voorzien de twee partijen referentie-ontwerpen voor verschillende scenario’s. Het FlashStack AI Cisco Verified Design gaat in detail over hoe je netwerk en GPU’s uitrolt naast flash van Pure Storage en het FlexPod AI Cisco Verified Design doet hetzelfde maar voor NetApp. Meer geverifieerde designs met goedkeuringsstempel van Nvidia volgen in de toekomst.

UCS X

Cisco laat verder weten dat de nieuwste Tensor Core-GPU’s van Nvidia voortaan beschikbaar zijn in de M7-generatie van Cisco UCS X en UCS X-direct blade servers. Daar hoort ook de Nvidia AI Enterprise software stack bij.

Het Unified Computing System is een modulair systeem met ruimte voor verschillende servers. Daarin passen (PCIe)-GPU’s van Nvidia om AI-workloads en training te ondersteunen.

Cisco toont op het event dat het net als andere fabrikanten een diepe integratie met Nvidia heeft ontwikkeld in z’n ganse portfolio. Wie een AI-cluster wil bouwen rond GPU’s van Nvidia, dan ook bij cisco terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home