Eurofiber breidt DCspine uit met private cloudtoegang

datacenter

Hiermee krijgen klanten één schaalbare software defined verbinding naar al hun data, ongeacht waar deze staan.

DCspine is een software defined interconnectieplatform dat zorgt voor snelle en veilige connectiviteit tussen datacenters, cloud providers en andere netwerkdiensten. Eurofiber lanceerde het in 2018 om klanten een gebruiksvriendelijk platform te bieden dat netwerkbeheer vereenvoudigt en de complexiteit van het bouwen en beheren van interconnecties tussen datacenters en cloud services vermindert.

“Sindsdien zijn er 90 datacenters in Nederland en België aangesloten op het platform, waarmee dit ruimschoots het grootste interconnectieplatform in de Benelux is”, zegt Jan Michiel Berkel, commercial director Eurofiber Cloud Infra.

Eurofiber ziet bij zijn klanten een groeiende behoefte om de toegang naar bedrijfsdata en applicaties schaalbaar te maken. Daarom breidt het DCspine verder uitgebreid met een private cloud.

“Klanten die zowel in de publieke als in de private cloud werken kunnen hiermee van hetzelfde platform gebruikmaken, waarmee ze dus een schaalbare software defined verbinding hebben naar al hun data, waar dit dan ook opgeslagen staat”, aldus Berkel.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home