WhatsApp ondersteunt binnenkort twee accounts tegelijk

WhatsApp

WhatsApp wil het gemakkelijker maken voor gebruikers om te wisselen tussen verschillende accounts op één toestel.

Wie twee WhatsApp-accounts gebruikt en vaak moet wisselen van toestel, hoeft dat binnenkort niet meer te doen. Meta CEO Mark Zuckerberg kondigt vandaag aan dat WhatsApp de komende weken een update uitrolt die de functionaliteit activeert.

Stel dat je een WhatsApp-account hebt voor je werk en een ander privé-account, dan kan je beide tegelijk gebruiken. Hou er wel rekening mee dat elk account altijd gekoppeld is met een specifiek mobiel nummer. Dualsimtelefoons kunnen beide nummers binnenkort in één WhatsApp-versie combineren.

Heb je een telefoon met maar één simkaart? Het enige wat je nodig hebt, is de activeringscode van de tweede simkaart. Als die even in een ander toestel zit, moet je de code daarop noteren en invullen. Na deze initiële verificatie kan je beide accounts op één toestel gebruiken, ook al past er maar één simkaart in.

WhatsApp voegt regelmatig nieuwe functies toe. Zo werkt het aan een mogelijkheid om events te plannen in chatgroepen en kan je binnenkort Meta AI gebruiken als chatassistent. Begin vorige maand krikte het nog de kwaliteit van je foto’s en video’s op. Deze ochtend voegde het voor bètatesters nog een manier toe om stemberichten éénmalig beluisterbaar te maken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home