Webex Connections geeft weer hoeveel tijd je met iedere individuele collega spendeert

Webex logo

Het communicatieplatform Webex krijgt een nieuwe functie. Hierdoor wordt het mogelijk na te gaan met welke collega’s je veel samenwerkt en wie net een tikkeltje extra van je aandacht verdient.

Webex geeft werknemers meer informatie over het samenwerkingsgedrag met collega’s. Op een overzichtelijke manier krijg je voortaan te zien met welke collega’s je het meest samenwerkt. Dat wordt ruim geteld door de som te maken van de hoeveelheid tijd je samen in een meeting doorbracht, je elkaar stuurde of met elkaar belde.

Collega’s in categorieën

Gebruikers van Webex kunnen de cijfers vinden onder ‘Connections’, wat een onderdeel wordt van ‘People Insights’. Onder de functie kon je eerder al informatie vinden over de tijd die je spendeerde aan meetings en bellen. Dat wordt nu verder onderverdeeld, waardoor je kan zien hoeveel tijd je spendeerde met één specifieke persoon.

Op basis van de gegevens deelt Webex je contacten zelf in bij één van drie categorieën. Deze categorieën gaan van nauw contact, naar gemiddeld naar ver. Gebruikers kunnen in de verschillende groepen personen aanduiden met wie ze graag meer contact hebben in de toekomst.    

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home