.NEXT van Nutanix dit jaar virtueel: dit staat er op het programma

Van 9 tot en met 11 september vindt .NEXT, het global event van Nutanix plaats; dit jaar voor het eerst volledig virtueel. Tijdens de .NEXT Digital Experience delen visionairs, ontwikkelaars en IT-leiders van over de hele wereld de nieuwste IT-technologieën en -trends. Denk aan hyperconvergence, hybrid clouds, DevOps, automation, security en nog veel meer. Wat zijn de hoogtepunten per dag? We hebben ze op een rijtje gezet.

Op dag één deelt Dheeraj Pandey, CEO van Nutanix, tijdens de openingskeynote zijn visie op het gebied van leiderschap, technologie en de toekomst van werk. Verder gaat Dr. Condoleezza Rice, voormalig National Security Advisor en Secretary of State van de Verenigde Staten, het gesprek aan over de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg en financiële diensten. Bovendien legt ze uit hoe innovatie en uitzonderlijke klantervaringen in industrieën overal ter wereld dankzij technologie worden gestimuleerd. Ray Wang, oprichter en hoofdanalist van Constellation Research, deelt zijn deskundige kijk op ‘Infinite Computing’ en bestseller-auteur Simon Sinek, bekend van Start With Why, Leaders Eat Last, Together is Better en The Infinite Game, verzorgt een spoedcursus optimisme.

Op dag twee delen verschillende Nutanix-leiders en experts in diverse sessies de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van datacenter-, hybride en multi-cloud-technologieën. Ze leggen uit hoe infrastructuur, applicaties, data en clouds door Nutanix samenkomen waardoor een naadloze hybride en multi-cloud-ervaring ontstaat. Ook betreedt Mike Rowe, die bekendstaat als de “Dirtiest Man on TV”, het virtuele podium. Deze bestseller-auteur en presentator van Dirty Jobs deelt zijn kijk op innovatie, disruptie en doorzettingsvermogen. De dagafsluiting wordt verzorgd door niemand minder dan de Zuid-Afrikaanse comedian en presentator Trevor Noah, die we allemaal kennen van de The Daily Show op Comedy Central.

De laatste en derde dag staat vooral in het teken van het nieuwe partnerprogramma van Nutanix. Nutanix-leiders Christian Alvarez, Tarkan Maner, Claudia Lee en speciale gasten, waaronder Citrix CMO Tim Minahan, vertellen tijdens een speciale Partner Xchange Keynote meer over hoe een samenwerking met Nutanix precies in zijn werk gaat. Het event wordt afgesloten met de 2020 Partner Awards Digital Ceremony.

Lees hier meer over de .NEXT Digital Experience

De is een ingezonden bijdragen van Nutanix.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home