KnowBe4 lanceert app voor cybersecuritytraining

KnowBe4 maakt cybersecuritytrainingen altijd en overal toegankelijk door middel van een app. Klanten kunnen gratis van de app gebruikmaken.

Een goede cyberhygiëne moeten werknemers altijd naleven. Voor wie nog snel een opfrissing van wat basisprincipes nodig heeft, heeft KnowBe4 nu een handig spiekbriefje. Het bedrijf dat zich specialiseert in cybersecuritytrainingen lanceert een app met verschillende trainingen. De app is genaamd Mobile Learner App en moet een overzicht van de security awareness en compliance-trainingen van de organisatie staan.

Gratis

Bestaande klanten kunnen de app gratis downloaden. KnowBe4 brengt de nieuwe dienst naar iOS en Android.

Werknemers worden in het digitale leslokaal aangemoedigd om hun leerdoelstellingen tijdig te halen. Daarbij helpt het enorm dat de training altijd toegankelijk is door het naar de mobiele omgeving te brengen. Werknemers worden zo voortdurend herinnerd aan veilige digitale handelingen.

lees ook

Zonder cybersecuritytraining trapt 1 op 3 Europese werknemers in een phishingmail

KnowBe4 breidt zich steeds verder uit buiten het eigen leslokaal. Eerder deze maand lanceerde de specialist de dienst SecurityCoach die werknemers helpt met het verminderen van onveilige handelingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home