SecurityCoach van KnowBe4 geeft werknemers beveiligingstraining tijdens het werk

KnowBe4 lanceert de nieuwe dienst SecurityCoach. De dienst coacht werknemers om onveilige handelingen te verminderen.

Werknemers een cyberbeveiligingstraining laten volgen, is een goed idee om risico’s te beperken. Phishing blijft een populaire methode voor cybercriminelen om inloggegevens van werknemers in handen te krijgen. Daarmee kan de hacker inbreken op interne systemen om bijvoorbeeld klantengegevens te stelen of belangrijke onderdelen op slot te zetten.

lees ook

Phishing veel efficiënter voor cybercriminelen dan deepfakes

Dagelijks trainen

De training brengt KnowBe4 nu naar de werkplek zelf. Het bedrijf kondigt de nieuwe dienst SecurityCoach aan. Het verzorgt HDR (human detection and responses) en reageert op bekende bedreigingen. Tegelijk helpt het IT- en beveiligingswerknemers met het trainen van personeel.

“Met SecurityCoach introduceren we een nieuwe productcategorie die de levering van realtime coaching en advies op het gebied van beveiliging automatiseert om eindgebruikers te helpen hun kennis van cyberbeveiliging te vergroten en hun rol te versterken bij het bijdragen aan een sterke beveiligingscultuur”, vertelt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4.

Overname

Het bedrijf dat zich specialiseert in cyberbeveiligingstrainingen werd nog niet zo lang geleden overgekocht door Vista Equity. Het bedrijf werd voor een bedrag van 4,6 miljard dollar opnieuw van de beurs gehaald.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home