Windows 11 repareert zichzelf

Windows 11

De laatste Insider Preview Build voor Windows 11 bevat een automatische herstelfunctie.

In het Insiders-kanaal Canary is nu de Preview Build 25905 beschikbaar. Die beschikt over een automatische herstelfunctie voor Windows 11, samen met nog een aantal andere kleine updates.

Reparaties

Microsoft lanceert de nieuwe Build voor Insiders met een Windows Update die een functie bevat waarbij een nieuwe versie van het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. In de instellingen moet je daarvoor naar Systeem gaan en vervolgens naar Herstel. Daar heb je dan de optie om de Update te installeren.

Deze nieuwe Windows Update zal het besturingssysteem opnieuw installeren zonder dat dat invloed heeft op bestanden, apps of andere instellingen. Met deze update wil Microsoft het OS veilig en up-to-date houden. Voor dit proces volledig is afgerond, moeten andere updates waarschijnlijk wel eerst afgerond zijn.

lees ook

Amazon motiveert ontwikkelaars om Android op Windows 11 te omarmen

Timing

Wanneer de optie ook beschikbaar is buiten het Canary Insiders-kanaal is nog niet geweten. Enkele dagen geleden lkondigde Microsoft de 23H2-update aan als een klein activeringspakket. Eind vorige maand was er bovendien ook Windows 11 Insiders Build 23486, met een focus op security.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home