Microsoft rolt Windows 11 Moment 5-update uit naar elke gebruiker 

windows 11

De Windows 11 Moment 5-update is vanaf nu een verplichte update voor iedere gebruiker en biedt enkele nieuwe functies. 

De Windows 11 Moment 5-update wordt vanaf vandaag uitgerold naar elke gebruiker. Deze update werd eind februari voor het eerst aangekondigd, en niet veel later versnelde Microsoft de update voor iedere gebruiker. Vanaf nu is het een verplichte update voor alle Windows 11-gebruikers, beschikbaar voor Windows 11 versie 23H2 en 22H2.  

Verplichte update

De Windows 11 Moment 5-update is vanaf nu voor elke gebruiker van de Windows 11 versie 23H2 en 22H2 beschikbaar. De eerder kleine update is niet langer optioneel, maar verplicht voor iedere gebruiker. Microsoft is begonnen met het updaten van alle ondersteunende systemen die onderdeel zijn van de Patch Tuesday-updates van april 2024. Deze update omvat nieuwe functies waaronder een Copilot-knop die aan de rechterkant van de taakbalk zal verschijnen, verbeteringen aan de knipprogramma-app en de spraaktoegang die uitgebreid wordt naar meerdere talen.  

lees ook

Windows 11 24H1-update komt in april met Wifi 7

Om toegang te krijgen tot de nieuwe functies, navigeer je via Instellingen naar ‘Windows Update’. Vervolgens klik je op “Controleren en updates” totdat jouw systeem KB5036893 (buildnummer 22631.3447) heeft gevonden. Nadien kan deze update gedownload en geïnstalleerd worden.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home