Orange geeft mobiele abonnementen 5 GB gratis tot eind 2020

Gratis is altijd goed

orange

Orange geeft elke residentiële of zakelijke klant tot eind 2020 elke maand 5 GB mobiel internet gratis. De telecomprovider doet dit nu de tweede golf België zwaar treft. Het wil zijn klanten, zowel residentieel als bedrijven, zorgverleners en de bevolking in het algemeen helpen.

Orange biedt maandelijks gratis 5 GB mobiel internet aan bij elk mobiel abonnement en maakt geen onderscheid tussen residentiële of zakelijke klanten waaronder bedrijven, kleine ondernemingen en zelfstandigen. De komende 10 dagen kan je het extra datavolume terugvinden in de MyOrange-applicatie (iOS/Android) of in de online klantenzone.

FlyBox krijgt 50 GB extra

Wie een Orange FlyBox heeft, krijgt 50 GB gratis internet bovenop de bestaande mobiele data. Deze klanten worden apart op de hoogte gebracht door Orange.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium, licht toe: “Het is onze plicht om als verantwoordelijke operator te helpen waar we maar kunnen in deze nationale strijd tegen de Covid19-pandemie. Onze hoogste prioriteit blijft de veiligheid van onze werknemers en onze klanten, maar we vinden het belangrijk om extra ondersteuning te bieden door mensen met elkaar in contact te laten blijven, te laten genieten van entertainment terwijl ze thuis blijven, door thuiswerkende bedrijven te faciliteren en door de meest getroffen economische sectoren van de lokale economie te ondersteunen.”

lees ook

Orange lanceert internet-only aanbod

“Ons netwerk is klaar voor een tweede golf van massaal verhoogd telewerken, dankzij een continue opvolging van de prestaties en de verhoogde mogelijkheden tot interconnectie met de andere operatoren, die tijdens de eerste lockdown werden opgezet.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home