OpenAI verhoogt aantal mogelijke berichten naar GPT-4

openai

Gebruikers van ChatGPT Plus beschikken nu over een verhoogd aantal berichten dat ze naar GPT-4 kunnen sturen. Zo kunnen ze meer interactie aangaan en meer experimenteren met de verschillende functies van de chatbot.

ChatGPT Plus-abonnees beschikken nu over een verhoogd aantal berichten dat ze naar GPT-4 kunnen sturen. Dat laat gebruikers toe om meer uitgebreid te “converseren” met de chatbot en meer te experimenteren met de verschillende functies en plug-ins.

GPT-more

Het was OpenAI zelf dat de aankondiging deed op Twitter. Het bedrijf zet het aantal mogelijke berichten nu op vijftig, elke drie uur. Dat is een verdubbeling tegenover het vorige aantal.

Er zijn echter gebruikers die, eveneens via het Blauwe Vogeltje, een vermeerdering tot maar liefst tweehonderd berichten rapporteren. Dat aantal zou voor dezelfde tijdspanne gelden.

lees ook

OpenAI lanceert nieuwe codeerfuncties en verlaagt prijzen

Voordelen

Met deze stijging kunnen gebruikers langere conversaties voeren met de chatbot en zo de mogelijkheden en antwoorden beter testen. Het laat bovendien toe om één enkel onderwerp veel meer uit te diepen en om de reacties van het AI-model te testen.

De meer technische abonnees van ChatGPT Plus, zoals ontwikkelaars, krijgen extra mogelijkheden om aan de slag te gaan met de recent ingebouwde Code Interpreter en met de vele plug-ins die het systeem inmiddels rijk is.

Voor bedrijven die gebruik maken van ChatGPT Plus is deze verhoging een uitgelezen kans om intensiever te testen hoe het systeem reageert op berichten van klanten, zoals vragen of klachten. Bovendien kan een deel van de beschikbare berichten ook naar een grondigere analyse van data gaan.

Ontwikkelaars kunnen het AI-model nu ook uitgebreider verfijnen en trainen. Dat is ook goed nieuws voor GPT-4 zelf, aangezien een recente studie van twee Amerikaans universiteiten aantoonde dat het model vrij snel een stuk dommer lijkt te worden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home