Nieuwe USB C-aanraakscherm van Dell heeft ethernet

Dell introduceert een nieuwe relatief betaalbare 24 inch-monitor met originele functionaliteit. Het ding is vlot verstelbaar, heeft een aanraakscherm en Dell gaat verder prat op de ethernetpoort.

Dell pakt uit met ’s werelds meest specifieke wereldprimeur met de introductie van de Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor P2424HT. Dat toestel is misschien niet het allereerste externe aanraakscherm, de eerste 23,8 inch USB-C-monitor of het eerste display met een RJ45-ethernetpoort, maar het is wel de allereerste die alles combineert. Val van je stoel voor ’s werelds allereerste 23,8 inch aanraakmonitor mét RJ45-connectiviteit.

Bijgekomen? Dan kijken we even verder naar de rest van de specificaties. Het display staat op een flexibele stand waarmee je het in een hoek kan neerleggen, en heeft aanraakfunctionaliteit. USB Type C zit ingebouwd en het scherm kan overweg met 90 watt.

Niet voor grafische professionals

Het 16:9 IPS-paneel heeft verder een bescheiden resolutie van 1.920 x 1.080 pixels en een helderheid van 300 cd/m², wat voldoende is maar toch onder de 400 cd/m² blijft die we zouden aanraden voor wie een raam met daarachter een zonnetje achter zich heeft. De P2424HT dekt 99 procent van het sRGB-kleurengamma en is bijgevolg niet gericht op grafische professionals.

lees ook

MSI Pro MP341CQW review: mooi beeld, scherpe prijs, maar geen USB-C

Dell mikt eerder op retail-omgevingen, maar ook (thuis)-kantoren. Iedereen die aanraakfunctionaliteit kan gebruiken op een groter scherm, heeft er baat bij. De aansluitingen (waaronder die wereldvermaarde RJ45-poort) zorgen er dan weer voor dat je netjes alles kan aansluiten aan het scherm, zodat je je laptop maar met één USB Type-C-kabel moet verbinden voor toegang tot alle randapparatuur en het lokale bekabelde netwerk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home