Microsoft start Microsoft 365 Insider-programma voor bedrijven

microsoft

Microsoft is een bijzonder Insider-programma gestart voor Microsoft 365. Dat bestaat naast de gelijkaardige programma’s voor Windows en Office, en is toegespitst op bedrijven.

“De manier om dit te bekijken is als een evolutie van het Windows Insider-programma voor bedrijven”, zegt Dona Sarkar, verantwoordelijk voor het Windows Insider-programma, in een reactie aan ZDNet.

Het nieuwe programma wordt geleid door Sarkar en haar team, in samenwerking met het Office 365 Insider-programma. Het programma biedt “al uw bedrijfsnieuws, evenementen en community op één plek, evenals een duidelijk pad naar wat de toekomst biedt voor samenwerking, productiviteit en beveiliging”, zo klinkt het op de inschrijfpagina.

Deelnemers kunnen zowel feedback en bugs melden aan het Microsoft-team, als in contact komen met andere Insiders om ervaringen uit te wisselen. Op termijn zal het programma ook uitbreiden met testbuilds van Intune, Office 365 Enterprise en Enterprise Mobility + Security.

Windows en Office

Het Microsoft 365 Insider-programma is in eerste instantie gericht op bedrijven, maar zal uiteindelijk misschien breder worden getrokken onder de naam “Microsoft Insiders”, laat Sarkar nog weten.

Voorlopig blijven de Windows en Office Insider-programma’s evenwel nog zelfstandig voortbestaan, terwijl Microsoft onderzoekt welke evoluties steekhouden voor zijn previewprogramma’s.

Eind vorige week werd ook een Edge Insider-programma aan het aanbod toegevoegd om gebruikers de kans te geven aan de slag te gaan met vroege testbuilds van de nieuwe Edge-browser op Chromium.

Gerelateerd: Wat is Microsoft 365? De toekomst van Office en Windows 10

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home