Microsoft maakt details van Surface Hub V2 in 2018 bekend

Microsoft is bijna zover om de details wereldkundig te maken omtrent de tweede generatie Surface Hubs. Volgens ZDNet is het bedrijf klaar om in de eerste helft van 2018 meer naar buiten te gaan brengen over wat we van deze verbeterde versie mogen verwachten. Wanneer V2 daadwerkelijk verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend gemaakt. 

Tot nu toe hield Microsoft de lippen nog stijf als het ging om de nieuwe versie van het Surface Hub conferentiesysteem. Maar een woordvoerder van het bedrijf maakte via een email bekend dat daar binnenkort verandering in gaat komen en dat we de specifieke details al ergens de eerste helft van 2018 mogen verwachten. “Surface Hub heeft een geheel nieuwe apparaat categorie gecreëerd en we zijn erg blij met het sterke momentum dat we wereldwijd hebben mogen ervaren. We werken momenteel aan V2 en zullen meer hierover delen in de eerste helft van dit jaar,” aldus de woordvoerder in een e-mail.

Hoewel er dus wordt bevestigd dat ze bij Microsoft bezig zijn met de tweede versie van deze alles-in-één multi-touchschermoplossing voor bedrijven en hierover meer naar buiten gaan brengen, is er met geen woord gerept over de mogelijke leverdatum. Kans bestaat dus dat ze in 2018 wel de details bekend gaan maken om vervolgens de tweede generatie Surface Hub pas in 2019 te leveren.

Microsoft zal waarschijnlijk eerder dan de release van deze tweede versie wat verbeteringen beschikbaar stellen voor de gebruikers van Surface Hub V1. Een verbeterde versie van de Microsoft Team groeps-chat zou in de maak zijn en er zijn volgens ZDNet berichten dat de gebruikers van de V1 een nieuwe OS mogen verwachten. Hiermee zullen ze in ieder geval dan al bepaalde functionaliteit gaan ervaren die onderdeel wordt van de Surface Hub V2.

Dus wat mogen we nog meer verwachten van de V2? Eigenlijk is er nog niet veel naar buiten gebracht maar er is in ieder geval sterk gehint door het bedrijf dat er functies zullen worden toegevoegd zoals automatische transcriptie en een een uitbreiding van de mogelijke planningsopties.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home