Lenovo introduceert draagbaar 14 inch-scherm

Wie onderweg wat meer schermruimte wil, kan bij Lenovo terecht voor de nieuwe ThinkVision M14t Gen 2. De nieuwe versie van dat draagbare scherm is ietwat verrassend zwaarder dan een eerdere editie.

Lenovo toont op MWC 2024 de ThinkVision M14t Gen 2. Dat is een mobiele monitor die zowel op vlak van stijl als functionaliteit de opvolger is van de ThinkVision M14 uit 2019. Het draagbare scherm is met een gewicht van 700 gram iets zwaarder dan zijn voorganger (590 gram), maar dat is te verklaren door de aangepaste schermverhouding. De M14t heeft immers een moderne 16:10-ratio en biedt dus meer schermruimte dan zijn 16:9-voorganger.

Specificaties

Het opzet blijft wel identiek. Het display past in een laptoptas en werkt via een USB Type C-kabel voor voeding en beeld. Sluit die aan op je laptop, en je mobiel kantoor wordt dubbel zo ruim. Met een helderheid van 300 nits lijkt het display adequaat voor de meeste scenario’s, zolang je niet buiten in de zon gaat zitten.

Lenovo integreert rotatiesensoren en stelt dat je het scherm zo vlot horizontaal en verticaal kan gebruiken. Het display heeft bovendien aanraakfunctionaliteit. Het draagbare scherm komt in mei naar ons en zal 399 euro kosten (inclusief btw). De inflatie heeft hard toegeslagen sinds 2019, tien de gewone M14 277 euro inclusief btw kostte bij lancering. Het is bovendien een stuk duurder dan het equivalent van MSI, al heeft dat geen aanraakfunctionaliteit en kon het ons niet in ieder scenario evenveel bekoren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home