Brother introduceert twee nieuwe robuuste mobiele miniprinters

Met de RJ-4230B en de RJ-4250WB lanceert Brother twee kleine maar sterke labelprinters voor onderweg. De toestellen zijn compatibel met Windows, Android en iOS, en werden ontwikkeld voor onder andere transporteurs en magazijniers.

De RJ-4230B en RJ-4250WB lijken sterk op elkaar. Beide nieuwe printers zijn uiterst mobiel, en dienen voor gebruik onderweg. Ze werken op batterij en kunnen labels met een maximale breedte 10,16 cm. Hun afdruksnelheid bedraagt 5 mm per seconde en de resolutie ligt voor allebei op 203 dpi. Omdat de printers voor gebruik onderweg dienen, heeft Brother ervoor gezorgd dat ze tegen een stootje kunnen. Ze zijn IP54 gecertificeerd, en overleven een val vanop maximaal 2,1 meter hoogte.

Zowel de RJ-4230B als de RJ-4250WB zijn voorzien van MFI Bluetooth en USB-connectiviteit, maar enkel de RJ-4250WB heeft wifi aan boord. Met Bluetooth verbinden kan snel dankzij de NFC-functionaliteit. Brother voorziet de nodige accessoires ter ondersteuning van het gamma, met onder andere een autolader.

Eenvoudig beheer

Vanuit een IT-standpunt moet het beheer eenvoudiger dan ooit zijn. De Mobile Deploy-applicatie laat beheerders toe om de printers vanop afstand te configureren. De app staat in de App Store van Apple en de Play Store van Google, en werkt gratis met alle RJ-4200-printers.

De toestellen zijn nu beschikbaar. Voor het standaardmodel zonder wifi betaal je 643,8 euro (exclusief BTW), voor het wifimodel wordt dat 767,77 euro.

Gerelateerd: Brother lanceert stille LED-printers voor KMO’s

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home